Over Ons

HomeOver Ons

DE MENSEN ACHTER ONDERWIJSSCORE

HET VERHAAL ACHTER ONDERWIJSSCORE

Tot voor kort bestond er geen beoordelingstool die afgestemd is op het onderwijs. Dit vonden wij, een drietal ondernemers, eigenlijk best vreemd. Hier hebben we dan ook, samen met de grootste beoordelaar van Nederland, Klantenvertellen, verandering in gebracht. Dit partnerschap is succesvol gebleken: Zij hebben enorme ervaring op het gebied van online reviews en wij hebben kennis van het onderwijs en beschikken daarbij over een groot netwerk binnen die branche. Klantenvertellen werkte al met grote partijen zoals T-mobile, Thuiswinkelwaarborg, Coolblue en Centraal Beheer, maar door ons nu ook met onderwijsinstellingen.

Het keurmerk Onderwijsscore dat wij samen met Klantenvertellen hebben ontwikkeld, is volledig op het onderwijs afgestemd. Dit geldt voor het uiterlijk, maar vooral ook voor de inhoud. “Gaat uw kind over?” is geen geschikte vraag, maar vragen rondom vakkenaanbiedingen, lessen op maat en betrokkenheid zijn dat wel.

Het keurmerk is inmiddels voor alle onderwijsinstellingen binnen de zakelijke opleidingen beschikbaar en kan eenvoudig worden geïnstalleerd. Onze werkzaamheden zijn erop gericht om nog meer onderwijsinstellingen in Nederland helpen met een eerlijk, effectief en betrouwbaar beoordelingssysteem. Dit zorgt voor beter onderwijs en bovendien is zo voor ouders en studenten beter inzichtelijk welke school een goede match is.

Het team van Onderwijsscore

Benieuwd hoe Onderwijsscore werkt?

Vraag nu een gratis demo aan en start met verzamelen!

image
https://www.onderwijsscore.nl/wp-content/themes/hazel-1/
https://www.onderwijsscore.nl/
##d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/data/sites/web/onderwijsscorenl/www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off